Kennel Normanner så dagens lys første gang i 1974.

Opkaldt efter en schæferhund, der netop besad de egenskaber vi ønskede skulle være varemærket for de hunde, der skulle opdrættes i kennelen.

Hunde, der først og fremmest er kendt for at være et værdsat medlem af familien – og som besidder de egenskaber, der er giver ejerne mulighed for at dyrke alle de interesser, der er knyttet til det at eje denne dejlige racehund: Udstillinger, brugsprøver, agility og alle de andre tilbud specialklubben ”Schæferhundeklubben for Danmark” tilbyder sine medlemmer.

Vi kan ikke prale af at være Danmarks største kennel Vi opdrætter heller ikke mange hvalpe, men satser på at give vores hvalpe den bedst mulige start – og de nye ejere den vejledning, der er nødvendig for at de får deres drømme opfyldt. Mange hvalpe har både givet vores hvalpekøbere og os store glæder i årenes løb. Både som familiehunde og som højtydende udstillingshunde og brugshunde.

Normanners Anastasja opnåede foruden en andenplads i danmarksmesterskaberne i BHP1 at blive placeret i den fornemmeste avlsklasse herhjemme – det er snart mange år siden, men man glemmer aldrig alle de dejlige oplevelser vi havde med hende, inden hun ikke kunne klare konkurrencerne mere – og endte sine dage som en gammel og værdig hund, der havde haft et pragtfuldt hundeliv – og kunne sove ind, mæt af oplevelser. Hendes søster Atrice var ligeledes en komplet hund, der blev mor til mange hvalpe, der gav deres ejere mange glæder. Hun havde det allerbedst, når hun lå med sine hvalpe og sikrede sig, at de blev passet rigtigt.

Også hun fik et værdigt hundeliv og gav os mange glæder. Mange andre hunde er udgået fra kennelen – og de har naturligvis hver deres historie, men det vigtigste for os er at det er sunde og livsglade hvalpe, der opdrættes på kennel Normanner – og at vores hvalpekøbere føler sig godt behandlet.

Det kan vi kun sikre fordi schæferhunde – og arbejdet med schæferhunde – er vores hobby. Vi kan ikke leve af det – men vi kan heller ikke leve uden.

Det bliver også til mange ture til udlandet i løbet af et år. Både når vi har fundet den helt rigtige hanhund til en parring og eller når vi tager til arrangementer – hvor vi også mødes med mange dejlige schæfer-hundevenner.

Så hvis du har fået lyst til at blive ejer af en schæferhund er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefonen, eller via vores mailadresse: - hvem ved: måske har vi netop den hvalp, der passer til dig.